mai 08, 2008

mmorpg adults only

Acilea o sa incerc sa vorbesc despre cavalerii templieri, prioria din sion, rozicrucieni, masoni, loji, graal-uri, da vinci, coduri si bineinteles paralelismele cu Lineage2, world of warcraft si alte asemenea

UNII!!!

ok, sa incerc sa ma exprim prin definirea a ceva termeni ca sa intelegeti despre ce balaresc eu :
mmorpg inseamna Massively multiplayer online role-playing game. altfel spus multi dobitoci fara deosebire de rasa, nationalitate, etnie sau cont ori religie care se joaca impreuna un joc. au un taram virtual, la care se conecteaza toti si se numeste server, se bat, se imbraca, se fut, danseaza, trag cu sageti sau cu ak-uri, in fct de joc... si asta pentru ca am evoluat dragilor : nu ne mai batem cu personaje controlate de computer, acum ne batem pe taramuri virtuale cu personaje controlate de catre alti jucatori.
Lineage 2 si WOW (world of warcraft sunt doar 2 exemple din multitudinea de astfel de joace din categoria mmorpg)
Cam ce poti sa faci intr-un astfel de joc?
Well : poti sa ai un personaj vrajitor sau luptator de diverse categorii, clase, culori, specializari (adicatelea o da mai bine cu ciomagu sau sabia, cu arcul sau cutitul ori stilet ori palosh....ati prins ideea sper). Poate sa devina de un nivel mai mare, sa devina mai puternic, mai destept mai priceput in lupta, mai agil, sa aiba mai multa viata, pe masura ce ii oferi timp pierdut si nervi si uneori bani cat se poate de reali, (ca sa iti cumperi armuri, cal, dragon, multe alte accesorii depinzand de imaginatia producatorilor).
Intr-un mod schematic cam asta ar fi ideea : personajul se imbunatateste. Va deveni mai bogat, mai puternic, mai cunoscut in lumea virtuala(pe cat devii tu de sarac in lumea reala), va fi mai destept (pe masura ce tu stand in fatza compului te prostesti), va avea mai multi prieteni (pe masura ce tu nu vei mai avea in realitate).
De ce joaca "noua generatie" astfel de jocuri? Pentru a evada din cotidian, pentru ca e mai usor sa iti iei o sabie virtuala si sa omori oponenti virtuali decat sa iei cutitul de bucatarie si sa ciopartesti vecinii dupa scara. Si este kiar indicat. Uneori.
Daca ii condamn? nu. in nici un caz. nu este asta ideea.

Cineva s-ar putea intreba : si mai date-n plm de aberant patetic, ca la inceput ziceai ceva de templieri si acum o dai de gard cu jocurile.
Rabdare dragilor.

ok, continuand faza cu jocurile : ce mai poti sa faci in astfel de lumi virtuale? sa ai un clan, o alianta, KIAR SI FAMILIE (sot, sotie, etc), sa legi prietenii sau sa iti faci dusmani, sa injuri si sa omori, sa zbori pe dragoni si alte pasarele sau sa calarasti cai ori alte patrupede sau bipede, sa iti iei lupi sau leoparzi, sa strangi averi, sa cumperi haine, sa faci magazin, sa iti faci propriul bussines, sa iti cuceresti castele, sa iti iei case....posibilitatile sunt practic nelimitate, depinzand doar de genul de joc, de tipul de personaj si multe alte asemenea.
Marfa, nu?

BUN!!! De ce insa se numeste mmorpg pentru adulti?

Pentru ca, in my humble opinion, cam asta fac si aia din primul paragraf al acestui asa zis articol.
Singura diferentza este de mijloace si de nivele de realitate : adica aia isi iau tzoale virtuale si sabii virtuale, cai virtuali si se organizeaza in aliante virtuale dispuse pe grade si denumiri si functii virtuale si ARANJEAZA CONDUCERI SAU DAU FUNCTII VIRTUALE....pe cand ceilalti.....o fac in realitate.

CEILALTI!!!

De unde au pornit? Pai plm de handicapati cu Dossiers Secrets d'Henri Lobineau, cu merovingieni, cu 1118 sau nu ca era mai devreme adica 1114, cu cruciadele lor atat de sfinte de ma ingrozesc doar cand imi inkipui, cu crucea in mana si cu sabia in cealalta cu luati tot ce puteti sa pradati, cu violati ca sunt necredinciosi si omorati ca ii deosebeste Dumnezeu cand ajung sus, si cu pradati in numele crucii ca noi aducem religia mielului si cu schisma de prin 1054 ca nu se mai intelegeau crestinii si cu papa si cu cruciadele si cu inchizitia.
Dar asta nu e tot, pentru ca avem tot tacamul: 4 mari si apoi inca 4 mai mici si filip cel frumos si datorii si papa omorat si templierii aia 9 de la inceput de pazea ei toate drumurile asa cum reiesea din statut si ordinul de infiintare si bula papala si Exemplaria Praetiosa si arhivele sale foarte secrete si vatican si preotul care s-a imbogatit ca a gasit comoara si marseille si magdalena care nu era alba ca erau multe negre si isis si Rennes-le-Château si parintele Bérenger Saunière care nu a gasit comoara ca s-a imbogatit din acatiste si l-a santajat pe papa cu secretul uluitor gasit si nu l-a santajat ca s-au sucit mai tarziu si sfantul graal si mistelul lu templierii si saint clair si el era Henri Lobineau si le-a gasit 20 de ani mai tarzuiu dupa ce le-a depus la biblioteca nationala franceza si sarpele rosu si insemnari si dispareau foile din dosarele secrete care erau ascunse intr-o biblioteca nationala. Si apoi catarii si apoi ereziile si bogumilii si languedoc si diego de osma si sfantul domninic cu dominicanii lui cu tot si gregor IX si franciscanii ca primii nu pridideau cu arderile pe rug si combaterea ereziilor si Thomas de Torquemada si giulgiul din torino si poussin si coduri secrete si picturi si cina cea de taina si santa maria delle grazie si giulgiul sfant din torino care defapt este de prin sec. 15 si ioanitii si semnul lui ioan si decapitare.


rezultatul a ceva ani de citit pe subiect? o imensa balarie de dimensiuni inimaginabile, privita din perspectiva masoneriilor si a altor organizatii asemenea, cu niste ipoteze penibile insa probabil tocmai de aceea oarecum credibile pentru ca dimensiunile prostiei sunt atat de greu de ingurgitat incat ajungi sa crezi ca ceva e adevarat.

Ca pierre plantard de saint claire vina din merovingieni care vin din isus care sunt adevaratii mostenitori si tronului frantzei inclusiv din ratiuni de ordin moral.
Insa intre timp, pana la dezvaluirea secretului EXTRAORDINAR, care va zgudui din temelii crestinismul, pana la dezvaluirea scopului inalt si metafizic si idealuri comune si inalte....ce facem noi, astia masonii sau crucienii mai mult ori mai putin roz si sion membrii?


NE JUCAM MMORPG : ne jucam de-a zidarii si ne organizam , ne jucam de-a lojele si riturile care unele sunt made in scotland si altele albastre, avem ucenici calfe si maestri. ne jucam de-a cavalerii cu cruci rosii pe piept si spade in mana si suntem nautonnier si grand master adicatele si ii implicam pe cocteau si apoi daca ne plictisim de ce sa nu il bagam si pe newton di leonardo si debussy.
Si, cat tot publicam si dezinformam, de ce sa nu ne jucam si de-a economia mondiala si de-a conspiratiile.

Ca prosti sunt copii din ziua de azi sa incerce sa schimbe, sa construiasca, sa influenteze personaje si destine virtuale, NOI O FACEM IN REALITATE!!!

Si facem parte si noi ca adulti din clanuri si din aliante si avem vipushca cu tricolor si manushi albe si vorbim despre convingeri si gnosticism si mai schmbam un curs istoric. Mai facem o revolutie mica, mai ridicam un membru, mai daramam un oponent, mai facem planuri d-lea frumoase cu harti si tzari de 3 cm patrati romania, mutam piese, incheiem aliante, publicam articole pe net, ducem lupte la nivel informatzional de dezinformare si muncim asiduu. pentru domniatie mondiala si new world order .

si adunam membri si ii ridicam in functii daca se arata ca fiind loiali si ne jucam de-a onoarea si scopuri si o frecam cu binele omenirii.
Insa din umbra tovarashi.

Mergem pe burta ca deocamdata e apa mica si tre sa fim atenti sa nu facem buba.

ascultam muzica clasica si suntem elite. mai facem un mic razboi, mai devalizam ceva institurii, insa pula mea coaie, cu sange si cacaturi d-astea se scrie istoria. ca sa aiba aia mici ce sa citeasca.

Suntem "G" si schimbam destine si influentam economii si punem ministri apoi ii dam jos. si ii punem la alt minister.

Si abatem gandurile oamenilor de la astfel de operatiuni dragutz-dolosive cu stiri tampite si incalzirea globala si green piss si conventii si intalniri si anti-inarmare si anti-globalizare si multe alte anti.
Pentru ca noi nu luptam people pentru bunastare, noi luptam impotriva saraciei, nu luptam pentru pace, ci impotriva razboiului. Facem astfel de apologii dragutzele ale razboiului, saraciei, inculturii.

Dragii mei, dobitocilor, nu va mai jucati pe taramuri virtuale de-a globalizare, veniti aici cu noi in tot felul de organizatii de cacat pentru ca aici avem posibilitatea sa ne desfasuram pe taramuri reale astfel de jocuri de societate.
Si nu mai faceti servere pentru Lineage 2 si WOW, pentru ca avem deja un server cu 7 miliarde de utilizatori, cu sute de tari si limbi si obiceiuri, si putem sa ne incercam aici talentele noastre de a calca pe altii in picioare si de a le spala creierii, putem si o facem.
Bine ati venit pe serverul : PAMANT!

Miliarde de utilizatori, super conexiuni, viteze de neimaginat, conectare gratuita.
Kti.

3 comentarii:

sin spunea...

Primaria Municipiului Bucuresti va felicita pentru elocventa afisata in acest taram virtual :)

eXtremZ spunea...

Adevaru' e ca grafica e bestiala, nasol e ca potzi lua disconnect cand te astepti mai putin...

ktistai spunea...

Este ceva mai complex asta de pe sv-ul Terra. Nici dex-ul insa nu este kiar naspa. Kestie de gusturi, dupa cum spunea un iepuras incercand sa proasteasca o girafa.