mai 07, 2008

Ileana, fatul, praslea, Odin, Thor si 3 tovarashi.

Introducerea.
prezentarea personajelor.
Vreau sa scriu si eu un blog ashea frumos cum vad prin alte locuri.
cu lacrimi, sentimente curate, afectiune, sacrificiu. sa vad de unde mai fac rost de un magar alb, un cavaler cu spada, jungher, arc, 30 de sageti, un scutier, 2 spade (dual sward class ), un topor, 3 maciuci, paru ca pana lu corbu, mustacioara si cred ca ii punem si un cioc proeminent, 1 pereche de streci, 3 cizmulitze din piele de antilopa Lacoste (pielea, nu antilopa). Sa ii ziceam Pr@s13@ (a se citi Merele de aur).
Dupa ce il inarmam pe asta corespunzator conform sectiunii precedente ne ocupam de consoarta (a.k.a. 1l3@n@) (a se citi ILEANA): corbul l-am folosit la el astfel incat femeia tre sa se multumeasca cu 2 ratze, 1 liliac, 3 gashte si 1 pelican. O plasam pe plaiuri mioritice si o intzolim corespunzator : traistuta roz cu motive populare, poshetutza, 3 brauri inflorate, 2 tzatze neinflorate, 1 ie cam imediat sub tzatzele mai sus descrise, 1 ciorapel de lana si unul de in, 2 de bumbac si 1 fata de masa. adaugam peste toate cateva dantele si mileuri, stergare, polonice, 18 ani.
fiind vb de poveste de dragoste cu mesaj afectiv intens, nu zicem nimic de epilare, bratz, subratz, zone inghinale, erogene, crepusculare. turnam cam la 3 lamai sa dispara mirosul.
Era sa uit : 2 ochi.
1 negru.
Apoi urmeaza tiparul bine cunoscut din filmele cu fat frumos, praslea, merele, porn, ghei, fetish, bsd, lsd, lcd si crt : maini delicate (lenesha cu alte cuvinte, nu ii ajuta pe parinti la plivit, cules, prasit, facut curat. parca o si vad a dreaq, in mijlocul patului cu trusa de mani-pedi-chiura frecand la unghii si ma-sa blestemand-o de toate cele pt ca nu are cine sa o ajuta la cules via), desteapta ( 3 facultati, 2 doctorate, profesioanala si scoala de maistri. sarim peste 1-8 ca ne grabim tare.) cuminte, ascultatoare, ajuta batranele sa traverseze strada, etc, cunoasteti partitura nu aprofundam acum.
2m3ul (pentru cei nefamiliarizati cu asl pls traducem : ZMEUL) baiat de bani gata, ta-su senator, ma-sa tot curva si ea. un unchi bogat, 1 unchi mort, 2 caznicii nereusite, probleme cu alcoolul, impozite neplatite, certat cu vecinii de bloc si scandalagiu.

BUN... Intriga :
2m3u1 vede 1le@n@, ileana miroase 2m3u1, ea zambeste pervers iar asta se inteapa :
-Nice tits. Te futzi? (generatia mc donalds fara indoiala)
Asta tzipa, si se duce la dobitocul pe cal alb si rastalamceste intreaga poveste : cum ca ea s-ar fi dus la bunicuta avand in diplomat lupa cu care o enerva zilnic pe baba, cum ca lupul cel rau se caca in tufishuri si ea a crezut ca e alien, cum ii ieseau okii din orbite si in sfarsit : agresiunea verbala a zmeului.

Kick a$$ ninja wushu, jackie van damme : unu dintre dobitoci se duce cu calul, magarul, scutierul si toata artileria, mi-l prinde pe zmeu si mi-l molesteaza.
(Pentru ca intregul aer de dragoste, poveste, vitejie si suspans sa se pastreze nu scoatem in evidenta de procesul intentat ulterior de catre tata lu' zmeu, daune interese, 10 ani de parnaie, cazier , dragoste anala in penitenicare etc.)
Acu, ileana fericita ca mi l-a imbarligat pe om, ca dobitocii s-au batut pt ea, ca tot cartierul se minuna de desteptaciunea ei si prostia celorlalti 2, mi-l ia pe praslea, mi-l fute, ii da apa vie, apa moarta, scoate din beci un chyvas regal, mai keama o prietena si fac un show lezbi.

Recomandat ar fi sa incheiem acum povestea.
Daca am continua sa aberam ar trebui sa aducem aminte de plictiseala ce a intervenit in caznicia celor 2 (nu fiti impertinenti, era clar ca s-au casatorit dupa zmardoiala mai sus amintita), ratele la masini de spalat, dvd, televizor cu ecran plat, barfele vecinilor privitoare la ceva extra connjugalitati practicate in secret de cei 2 eroi ai povestii noastre), barfe nu lipsite de ceva fundament. droaia de copii, discutiile privitoare la lipsa de comunicare, divortul. partajul. praslea ramas fara casa, masina, scutier, artilerie, pensie alimentara.
Ar mai lipsi din pveste ceva detalii privitoare la "bagatul in pamant pana la brau, 3 zile si 3 nopti de trosneala cu prelungiri chiloti rosii in coltul din stanga, tatauajele din timpul luptei cu "Navrom S.A.", verde imparat, maro imparat, praslea ce crestea intr-o zi ca altii in 10 ani, faptul ca dupa 1 saptamana trebuia sa moara in mod normal, etc.
Ma bazez insa pe imaginatia voastra pt a adauga si aceste detalii nelipsite unei povesti populare.

Calul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

:)) super tare bro ... "dual sward class" ... asta e pata de lineage :P