mai 07, 2008

B, 24 ani, 16 cm, iq 113, hMaxP+4, sincer.

B, 24 ani, 16 cm, iq 113, hMaxP+4, sincer, sensibil. De ce nu sunt anunturile matrimoniale asa? sau de prietenie sau cum vreti sa ii spuneti? Care este scopul celor celor ce cauta prietenii pe ym, aol, icq, kmpg, kkk, hi6, netgol, etc?
De ce nu poa sa fie domle situatia oabla, clara, concisa, sincera?
Profil, extra-profil, poza, dimensiuni, examen iq, ekg, examen radiologic, test sida si interviu : va rog sa imi raspundeti la urm. intrebari - ce marime de sani preferati, pozitia preferata...plm.
Adicatele ce cacat se invarte lumea in cerc cu plante, poze cu caini si descrieri de peisaje, corpuri ceresti si fazele lunii. Ce plm sunteti atat de inhibati de nu puteti sa ziceti verde in fata : Vreau PASARICA!. apropoes, io's georgel.
Posed masina, camion, vila la munte, apartament in bucuresti, inca nu e zbarcita.
-Imi parea bine, vasilica din Gheorghenii de sus. Putem sa discutam in legatura cu notiunea de "zbarcita" in acceptiunea matale?
Gata domne, s-au vazut s-au placut s-au inteles, au fumat tigara de dupa. Daca totul a decurs bine, ramane sa ne vedem si cu alte ocazii, sau on the contrary : auzi nene, matale cum numesti treaba asta de incerci sa ma satisfaci cu ea?
NUUU, suntem fiinte umane, complicate, destepte, fitoase : suntem plini de complexe, pe care l-a randul nostru le inoculam in jur, avem o reputatie de aparat si ne mintim ca prostii unii pe altii.
Domn serios cauta persoana sincera pt petrecerea timpului liber. IA-TI CAINE BA! scoate-l afara, ajuta oamenii sa traverseze, leaga o conversatie la coade la paine.
Ce dreaq fiecare minte ferindu-se de celalalt si afisand o atitudine cu pretentii mici burgheze : atitudine sincera...cum rahat vine asta? Adica sa iti zica dimensiunile reale?
Ipocrizia ne caracterizeaza.
in principiu.
O iei la laba acasa incercand sa iti inkipui cum o futzi pe maricica sau iti exprimi datorii conjugale gandindu-te daca cea colega de servici ti-ar suge-o. Si voi la fel, nu mai radeti. De aia va penetrati din an in pajte pentru ca deja stii tot, cum i se scoala, cand, ce riduri are pe maciuca si nu mai ai nimic sa ii spui. si nici el.
amandoi stiti tot ce se poate sti despre celalalt.
si va plictisiti de va cacati pe voi si platiti rate si luati covoare si servicii de bucatarie si incerci un mic orgazm cand skimbi mobila si iti zici ca asa e normal sa fie.
Esti dobitoaca, lu ala de sta langa tine i se scoala maciuca, dar nu la tine. Not anymore.
Ca zic io cu logica lipsa ce ma caracterizeaza : daca tu ai manca Ananas, sau caviar sau orice cacat visezi, de 3 ori pe zi timp de 5 ani, nu imi spune ca nu ai visa cu okii deskisi kiar is la fasole batuta. Ca e altceva, ca nu esti masina si nici calculator sa intri in bucle d-astea de program, sa tot dai go to la nesfarsit si loop si plm si sa iti si placa.
Tocmai de aia te simti de cacat si totusi ai bani. Te miri ca te simteai la fel si cand nu aveai desi iti jurai ca daca o fi vreodata sa ai cont in banca vei fi cea mai fericita proasta de pe pamant.
Esti nefericit, ca nu ai casa, masina, apartament cu 15 camere, computer cu cartofi prajiti, adidasi cu luminitze, masinca cu aer coditionat si cercei cu pietricele.
Dar nu iti fie teama, si ailalti de le au pe toate astea sunt si se simt la fel de cacat.
Dap, stiu ca te juri pe mata ca daca ai avea tot ce visezi vei fi fericita, insa te minti singura. Proasto.
Am vazut oameni fericiti, multumiti, cu 200E pe luna sau dimpotriva fututi la creieri si la existenta pt ca nu erau fututi in cur si pasarica desi aveau 20000 E pe luna sau pe an sau pe tzatze.
Tine de voi prostilor imi zic eu nefericit, de voi ma, de noi si de alea pe care le futeti. Asa cum si fericirea alora depinde de aia care nu le fut, ca sunt casatorite acum si le sunati toata ziua si le controlati ca dezaxatii desi inca mai aveti maciuca umeda din pasarica lu aia de la servici.
Si vreti ciorba si nu spalati un vas si habar nu aveti unde sta malaiu in casa si nici ce a facut aia mica de dimineatza si nici ca nevasta-ta nu s-a epilat. in schimb esti la curent cu forma labiilor colegei de tocmai aminteam ceva mai sus.

fericit,
da' sub medicamentatie si control sever.

Niciun comentariu: