septembrie 21, 2007

Necomercial! Sunt fericit ca sunt manager.

Esti fericita ca esti angajata model, si stai 10 ore la servici si ai ajuns la 30 de ani singura, pe un post bun si tremurand cu pula-n cur ca daca nu o sugi bine la rapoartele alea si la cocoselul aluia de se numeste general manager, te-ai ars ca te da afara si iti scade salariu sau ajungi in dizgratie si oricum dupa cat i-ai futut in gat pe aia de sub tine, de abia asteapta sa te prinda cu fofarlica vopsita sau cioara sau parul pubian si sa ti-o traga si ei la sex oral. si nu ai copii si esti fericita in nefericirea ta ca ai ajuns manager si te invidiaza colegii si prietenii si tu stii ca esti singura ca o pula si ca nu ai timp nici sa te futi si ca ai bani si nu ai unde sa ii keltui, ca nu ai vacante si nici copii si nici familie si daca te da ala afara esti singura printre dujmani si va trebui sa te duci in alt cacat de firma si sa lingi alte cururi si sa sapi alti colegi si sa o iei de la inceput in gura ca sa ajungi shefa. si sa faci iar rapoarte si iar intalniri si sa studiezi ce scoti pe gura cu aerul ca mai ai inca veritcalitate si sa nu fie vreo substanta alba si nici pareri contrarii dar sa dai impresia ca ai pareri si sa te gandesti cum mortii ma-sii poti sa spui ceva fara sa spui nimic.
si te intorci in birou si tipi la aia si o sugi cu politica companiei. te doare in cur de ea, dar nu ai curajul nici macar sa gandesti asta. si cand o sa ajungi la 40 de ani?
si nu o sa te mai anagajeze nimeni si nici tzatze nu o sa mai ai si nici zambet de muie si nici craci de arata ca pula mea ca ai facut varice fututi cremele matii cu reclamele pizdii cu tot si banii de i-ai dat pe ele. ca ai dat o groaza de bani si picioarele tot pe intuneric o sa incepu sa ti le arati, sa nu i moara pula lu ala de incearca sa te avanseze acum pe o noua pozitie si poate sa iti creasca si salariu.
si te uiti la filme de dragoste ieftine si plangi ca tuta.
dar te imbarbatezi uitandu-te la tv-ul hd si dvb si pvp si pk iti spui ca totul a meritat pt ca ai colega ce are doar 54 diagonala si nu castiga cat tine si tot tu iti raspunzi : CRETINOO!!! aia sta doar 8 ore la servici si vine acasa bucuroasa si pana maine uita de servici si singura problema este unde se mai duce azi, ce film mai vede si cu cine mai vb la telefon si are sot si copil si familie.
tu nu ai timp sa vb nici cu ma-ta la telefon si nici sa te implici intr-o relatie ca stii ca te-ar intreba ala de ce plm vii cu slbz pe fusta acasa.
Dar esti fericita, te imbraci trendi, uneori kejual, vb inglish, trimiti memo-uri lu muista aia de sta langa biroul tau si suge si ea pula in limba lu bairon si cu carbon copi la meneger.
Esti uorkahalic ca-n filmele alea americane, de cariera. doar ca in alea nu arata ca tre sa o sugi. d-asta zic io ca-s nereale...sau asa o fi la ei, pe criterii de competenta, tocmai de aia nu intelegi de ce si ownerul, cand a venit din tara cu statuia aia curva facuta de francezi si cu flacara arzanda, ti-a dat si el la mue? asa o fi si la ei? pai....sau o fi asta exceptia. sau regula? dupa cum te regula cred ca regula e numai ca are ciocanu mai mic.
Ai 4x4 si stai intr-un apartament mobilat modern.
te saluta lumea din bloc cu respect si cand iti adreseaza cuvinte nu prea intelegi mare lucru pt ca incearca sa isi modifice vocabularul si ca atare pierd ideea. te-ai pierdut pe parcurs sau ai gresit pe undeva?ma-ta iti zicea ca daca inveti o sa ajungi bine.
si ai invatat, examene si transpiratii si nopti nedormite si colegele tale se futeau la bairame iar tu stateai inchisa-n casa si faceai ecuatii. si profesorii te iubeai si te alintau si numai foarte tarziu ai inteles ca si aia in sine erau nijte nefericiti care isi blestemau zilele si salariul si cretinii din clasa si colegii si ministerul. si nu ti-a spus nimeni ca trebuie nu sa inveti ci sa zambesti mov, nu sa iai note mari ci sa porti tzatele pe afara. noroc ca ai invatat tu asta pe parcurs.
te urasti si esti fericita ca macar mai ai puterea sa iti spui in gand ca ii futi in gat, ca si ei dupa ce fac asta si in cur te pun sa le canti si la mandolina dupa cum spunea ala cu fata inspre trecut si inspre viitor. si sa faci alte rapoarte si confirmati de primire si evaluari.
si nu iti face probleme, bucura-te si concurenta este nefericita si te invidiaza.


Manager, dar fericit in manageria ta.

Niciun comentariu: