septembrie 21, 2007

Am craci. N-astept provincia

Ai 2 mesaje in care nu spui nimic.
cel mult copy paste (use ctrl+v, +c, it helps).
Ai "n" foto in care iti arati cracii.
Dai bump la profil pt a fi vazut pe home page si ....totusi cauti sa te impiedici urmand pilda din bancul cu cocosul.

Aratandu-ti cracii si 2 tzatze, presupun ca ai vrea lumea sa te creada frumoasa, desteapta si bine educata? pai ce dreaq ca incep sa ma enervez : daca stai de buna voie in foto precum sclavele din imperiul roman in piata (alea macar erau dreaq obligate, voi o faceti mocas si de placere, sa vaza omu' pe ce da banii), ce ai vrea sa se creada despre tine? ca esti rocket scientist? Ca ieshti vreo desteapta sau vreo sensibila. ca esti sincera? ca esti iubitoare? ca doresti "un dobitoc care sa te iubeasca pt sufletul tau "curat"?
De ce va simtiti lezate cand sunteti claxonate? ca vi se pune o mana pe buca? Sau...de ce va simtiti lezat cand nu sunteti claxonate? cand mana pe buca i s-a pus colegei voastre....sincer, va ofticati?
M-am uitat nitele pe aici sa citesc si eu un blog interesant. bate vantu, frunza ndoaie. sufletu.gol.
Profilele au foto dobitoace si la blog e bagat vreun banc sau un text google-uit.
In schimb nishte fitze extraordinare : va...nu ma socotiti desteapta, nu ma respectati pentru inteligenta mea covarsitoare.
Dragelor, io nu stiu inca sa apreciez nivelul iq-ului sau personalitatea prin forma bucilor. Subiectul este deja epuizat aparent, insa nu pot sa ma opresc. De unde dom'le atat ipocrizie, atat cretinism.
Este ceva in aer care va afecteaza sau ce? Folosind ca momeala anusul ce va asteptati sa prindeti, daca asta este scopul...si asta este.
vreti sa gasiti vreun barbat super dejtept si bine situat financiar (nu fiti ipocrite), sincer si sensibil iar singurul lucru oferit de voi sa fie curul?
Daca pana acum v-ati incurcat cu dobitoci si folositi aceeasi momeala de ce asteptati rezultate diferite? Daca nu v-ati incurcat cu tampiti si ati gasit "jumatatea" ce dreaq cautati atunci? De ce aveti pretentia sa fiti tratate altfel decat masinile la vanzare cand sunteti la fel de cuvantatoare ca si automobilele...Si de ce ipocrizia asta : iti arat bucile...ce zici sunt buna sau desteapta? daca zici ca sunt buna inseamna ca esti nesimtit si superficial.

Lasati mesajul dupa beep

Niciun comentariu: