aprilie 14, 2011

Noi sau ei ?

Aahahah.
Romanii se uita la un filmulet si cred ca tantalaul, este agramatul din imagine:


AHAHHAHA, unul cu 4 clase, agramat, cretin, necivilizat, o cioara imputita, ajunge primar, sef al celei mai importante filiale a unuia din cele mai importante partide, face o avere intr-un timp record si ...el este dobitocul? nerodul? tantalaul?
Si probabil ca aveti o parerea foarte buna despre voi, cand munciti de la 8 la 16, faceti rate pentru dacia si castigati 300 de euro pe luna, eventual mai aveti si o facultate?
Imi pare rau, sunteti mai prosti decat credeam.

Prostul nu este el, prostul este  :
- ala care l-a pus primar, cetateanul cu drept de vot
- partidul din care face parte, impreuna cu toti membrii, presedintele si ce mai contine respectiva formatiune politica. Ganditi-va doar ca euglena asta este sef al PSD Bucuresti.
- poporul care il suporta pe el si pe altii asemenea, care inca mai voteaza, din oarece motive cu un partid care il numeste pe Vanghelie, presedintele celei mai importante filiale. (nu zambiti, daca ati votat cu PD, sunteti la fel de cretini).


So, data viitoare cand mai vedeti acest film, depuneti-va actele pt emigrare, sau pur si simplu, iesiti in strada. Pentru ca un lucru este sigur, nu el este prostul :

http://www.amosnews.ro/arhiva/vanghelie-declarat-o-avere-doar-1-mil-usd-cada-extrema-18-03-2004

Nu mai radeti de el dragii mei, plangeti, comiteti seppuku, sau trageti-va un picior in oua. Eventual rugati un prieten.

Afi Tantalau!

Niciun comentariu: