decembrie 24, 2009

Pentru acei zei din Lineage2


Pentru acei zei din Lineage2 nota : articolul a fost scris pentru un jucator (nu spun cine,U cigasul) de pe serverele r@m Lineage2 (Romanian @rmy of Maniacs) Stiti genul : le stie pe toate in L2, e singurul care intelege jocul si ceilalti e prosti. Are impresia ca adminii vor sa il fure, ca GM il saboteaza ca toata lumea e impotriva lui dar el totusi este mai bun ca toti la un loc Altfel el...baiat bun. (daca nu ati ars-o la L2, e mai greu sa intelegeti)

Domnilor, gresiti.
Ceea ce veti citi mai jos, este un extras din analele secrete ale societatii " Priorie De Dion."
Aceasta este o organizatie atat de secreta incat nici fondatorii sau membrii sai nu stiu de existenta ei. Scopul sau, dupa cum probabil ati realizat, este de a sabota toti marii jucatori de Lineage 2.

Inainte insa un scurt istoric : aceasta este o conspiratie mondiala, foarte bine organizata, cu o influenta politica si tehnologica nemaivazuta, cu ramuri culturale, ideologice, politice, geografice, biologice, chimice, fizice, de limba si literatura romana si nu numai, de sport sau educatie fizica, morala, religioasa si nu in ultimul rand gameristica, daca pot sa ma exprim asa.
Si se pare ca pot. Desi reunosc ca am intampinat mari dificultati in tastarea cuvantului mai sus amintit.

Dar sa nu ne indepartam de subiect : conform versiunii oficiale, oferite spre publicare, Lineage 2 este doar un joc din categoria mmorpg, din ciclul "uite mobul nu e mobul", din sfera "milioane reale pentru un taram virtual", din capitolul "skimba-ti configuratia pentru dual box", planeta albastra.
Cu verde.
Pe alocuri.

Insa aceasta, repet, este versiunea oficiala.
De facto ( bine da constructia asta. daca aflu si ce inseamna ma matolesc 1 saptamana intreaga) Lineage 2 este o aventura pornita acum zeci de mii de ani (dupa unii), 3 ani (dupa altii), acum 1 an dupa personajul ce constituie eroul principal al povestirii noastre.
Lineage 2 este o incercare, un test, un mod de viata. Poate sa se refere si la tricouri, cani, ecusoane, comunitati, forumuri sau jucatori insa nu acesta este subiectul disertatiei mele. Ca si cum ar exista un subiect.

Exista o organizatie, dragi cititori, dar ce spun eu o organizatie, un S.R.L., O SOCIETATE, dar ce spun eu "o societate" : UN SERVER MONDIAL.
Cu mai multe replici pe plan local (a nu se confunda cu "replica".)

Pe fiecare din aceste filiale, sa le spunem reprezentante, servere, exista Nemuritori ( sa nu va ganditi la filmul cu acelasi nume unde era vb de clanuri, aliante mcleod, capete, taieri de capete, pamantul sfant, dueluri, fulgere si tunete, watcheri si calatorii in timp ).
Acesti nemuritori sunt considerati de majoritatea celorlalti, mediocritatilor, ca fiind Zei.
Este un lucru normal deoarece au Armuri, Arme, Vraji, folosesc magia Alba si magia Neagra, magia Verde dar si cea Gri, nu il ultimul rand sunt cei ce pot accede Magia Roz in Picatele (picatelele sunt mici, albastre, uneori roshii, aplicate dupa un tipar strict, random, pe toate suprafata capei, spadei, adidashilor si uneori kiar a shalului).
Din nefericire, in aceasta lume stramba in care traim, Zeii nu sunt respectati indeajuns: prea putina lumea se inchina la ei, prea putina lume le ciopleste kipul (exista doritori insa au retineri), prea putina lume le recunoaste nivelul, skill-urile uneori kiar si subclasele.

Deasupra tuturor acestora, sta o organizatie intunecata, malefica, rau-intentionata, secreta : Priorie de Dion. Aceasta organizatie are printre membrii sai agenti secreti numiti in continuare GM (a nu se sonfunda cu General Motors, Gica Mendeleu, Gore din Mitila, Great Meeper, Grand Matrons, General Midi, Good Morning, Gold Medal, Guided Missile sau Gas Mask).
Ei sunt atat de secreti incat nici nu stiu ca sunt agenti.
Nici nu stiu ca sunt.
Dar ce vb eu : nici nu stiu.
Hmmm, prea putin spus : "nici nu" sau pe scurt "NICI".

Scopul lor? Cum probabil ati banuit, scopul, ultimate goal, ultima frontiera, ultima prajitura din farfurie, din ultima farfurie, reason-ul lor de a exista : este de a vana si ucide sau macar nedreptati, sabota .... ZEII.
Stiu, este un scop josnic, este un scop murdar, insa asa cum marele meu inaintas dinaintea mea a spus : mijlocul scuza scopul.
Sau invers : mijocul scuza scopul invers.

Din membrii acestei organizatii faca parte : Atia cunoscut si ca Sacred, Elec cunoscut, Dog aka D0G si mai nou Anahata sau ZT.
Toti acestia au incercat de-a lungul a generatii, strazi, bulevarde, sesiuni, servere si cronici , SA SABOTEZE DOMNILOR prin toate mijloacele dolosive existente, statutul Zeilor, acestor nemuritori, acestor perfecti jucatori de Lineage, acestor "hs si nici nu am gloante", "pvp si totusi sunt singur pe harta" , "cel mai bun dintre eu si mine", "ghici cate armuri pot sa bag intr-un warehouse cu 100 de spatii", "ce naspa ca nu poti sa iti pui 3 armuri una peste alta" si nu numai.

Insa nu mai pot sa suport nedreptatea facuta : de ajuns domnilor, daca aveti suflet si constiinta, daca aveti calculator, daca inca mai aveti pasta termoconducatoare pe procesor, traiv-ar random acces mememory-ul vostru : LASATI OAMENII in pace. Dar ce spun eu oamenii : NEMURITORII.

UCIGASI din toate tarile uniti-va, strangeti-va, sculati-va, (incingeti o hora mare in jurul Floranuului, inconjurand in pasi de step cu tot cu break'down, smurffin', puppets, windmill, handspin si headspin) luptati impotriva nedreptatilor : pentru recomandari de party privitoare la aceste lupte am rugamintea sa consultati google-ul si recomandarile sale privitoare la PVS (player versus server).

Iar voi, sarmani GM, nu mai vanati personajele mai sus amintite, lasati-le, eliberati-i sau platiti-le respectul cuvenit, sloboziti-i. ca sa zic asa.

Si nu incercati voi, prin mesaje subliminale sa induceti ideea ca personajele in halate albe ce se plimba pe acest hol, ar fi doctori. Si nu incercati voi sa ii pacaliti cu astfel de anunturi pe usa : Sectia agitati!". Si daca intorc numarul spitalului invers iese 6.

Cu respect,
cel ce va ramane in Karmian si la 75,
Adventure Guide

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!