noiembrie 03, 2008

710 de la B1 TV

Pe scurt ideea emisiuni : abureala din aia de dimineatza cu cititul ziarelor.
Sportul pe care Mircea Badea il face bine, ceilalti il fac stupid. Mai o da si numitul in balarii insa asta este alta treaba, este uman.

Ok, sa revenim la B1TV si emisiunea lor 710 :
- invitasera un mutulica, de la Adevarul parca, pentu a comenta ceva stiri.
Bun, prima stire era privitoare la o pustoaica de 11 ani, care fiind violata de unchiul sau, ramasese insarcinata.
Nefericita fetitza si ala un cretin ce ar trebui trimis la spart piatra, impuscat, spanzurat, salvat si apoi repetat ciclul. Asta era faptul de comentat.

Stirea continua cu privire la faptul ca X nr. O.N.G-uri s-au "implicat" si acum cireasa de pe tort : Inclusiv Biserica noastra crestin ortodoxa si acum urmeaza multe denumiri cu inaltpreasfintitul, preafericitul, preainaltul, preamultacaterinca, preatampitsi probabil corupt etc.
Ok si cum s-au implicatara ei? Am crezut ca au strans fonduri, au vandut ceva lanturi de le atarna la gat, ceva sepci d-alea de aur de pe capatana si mult altele si au ajutat fetita aia : cu consiliere, cu casa, cu ajutor medical, cu ceva acolo.
Dar nu dragilor : biserica s-a implicat in sensul ca incearca din rasputeri sa o convinga pe pustoaica in cauza SA NU FACA AVORT. Sa sensibilizeze institutiile si media, sa convinga opinia publica (de parca asta, toata ar fi ramas insarcinata) sa nu faca avort, sa nu intrerupa sarcina.
Adicatelea fetitza la 12 ani sa aiba copil, sa il creasca, sa il imbrace, sa il educe, sa ii dea sa manance, sa il vada in ficare minut avand imaginea unchiului sau care o violeaza si rezultatul acestui act. Sa il iubeasca, sa il plimbe, sa ii spuna cine este tatal, sa il duca la scoala in satucul respectiv, toti stiind cum a ramas insarcinata mama, toti vb despre el. Asta ar vrea draguta noastra biserica.
Implicatiile astea? da-le naibii, important este sa nu faca avort.
Ca rateaza pustoaica pe toata viata si copilul nascut de asemenea, lasa asta.
Important este sa nu faca intrerupere de sarcina.


Ok, si acum comentariile lui mutulica de aminteam de el la inceputul acestui blog :
mdeah, deschidea el oralul, pozitia bisericii in acest caz este salutara. ma bucura initiativa lor si cred ca este un lucru foarte bun, nu are rost sa continuam o crima (violul) facand alta crima, respectiv avortul.

Iuhuhu, mancati-as ochii tai de ornitorinc mutulica, ia zi-mi tu...ai copil? pe ochelarii tai aia heliomati de iti adauga prestanta peste urechile de dumbo si pe atitudinea ta de cretin infatuat : ai gandit toate urmarile acestui fapt? Si dupa toate astea pozitia bisericii este tot salutara?

Sa ii explice mama copilului : tati tau nu exista bebe pentru ca este la puscarie deoarece a violat-o pe mami si ai rezultat tu. Da iubirea mea, frumosul meu copil rezultat din violul cela in spatele casei, sa stii ca desi eu am doar 14 ani si tu deja 3 anisori, eu totusi o sa am grija de tine. o sa te iubesc, o sa te ingrijesc, o sa iti ofer sprijin material, moral etc.

Aveti copil? Credeti ca o fetitza cu 4-5 clase, de 11 ani, dintr-o comuna din romania, poate sa creasca un copil? fara sa se distruga si ea si copilul? Ati luat in calcul toate celelalte elemente? educatie, ajutor financiar, sprijin moral, etc? Si raspunsul vostru este in continuare "trebuie sa opreasca acel copil", "sa nu intrerupa sarcina" si "pozitia bisericii este salutara" ? Sunteti dobitoci? Toti?

De unde plm scoateti frate toti cretinii astia? Pozitia Bisericiii salutara? Well, presupun ca daca ma-ta ar fi violata, de asemenea iti recomand sa nu faca intrerupere de sarcina, si sa iesi cu fratele tau vitreg ce se va naste din intruparea lu mamica ta cu 1 alt bou, de manutza pe strada sa va plimbati amandoi. Iar cine va intreaba poti sa ii spui ca sunteti gemeni, nu isi va da seama de neadevar.

Hai pa.

P.S. Ajung sa cred pe zi ce trece ca aceasta institutie, biserica....nu poate sa aiba macar o initiative buna. este chiar o institutie ce tinde sa devina parazitara.

Niciun comentariu: