octombrie 09, 2007

femeile. paradox crancen. dar insufletit

Daca sunt misogin?
No way, nu as trece la adversar pt nimic in lume.
Asta nu inseamna ca nu accept, percep realitate.
Ca femeile sunt paradoxale, intruchiparea conceptului PARADOX, se indoieste cineva?
Au nevoie sa fie protejate insa vor sa conduca : in prietenie, in casnicie, la munca, oriunde se poate.
Au trup plapand si sunt suflete gingase...insa isi aleg casatoriile facand calculul banilor din banca, sunt atrase de masini, vor rochie de mireasca cu cristale, diamanate, calcar, granit, etc.
Si fac si judo unele...sau macar karate...ori arunca cu ciocanul. la propriu. unele. Ba nu, majoritatea
Si sunt preocupate doar de poezii, de sentimente, de luna si stele. si alte corpuri cereshti. si vor sa aiba pe cineva langa ele care sa le iubeasca. si sa le respecte. De aia probabil isi pun fotografii cu diferite pozitii : capritze, misionari, umeri..umeri, umeri - craci, zambesc lasciv, au poze in care sug paie sau alta bauturi racoritoare in diverse alte situatii si pozitii.
Iar ei, porcii, barbatii, nesmititii (doar dobitoci, asta recunosc) obscenii, trivialii ....se uita la cele poze si , in loc sa aprecize sufletul, poeziile, sentimentele curate si inaltatoare, ei bine in loc de toate astea, incearac sa ghiceasca marimea sutienului. si fac comentarii stupide : WOW, ce buna esti.
Io nu zic acushica cum ca situatia lor este extraordinara si ar putea concura la ceva concursuri de cunostinte generale...insa sincer, cand te uti la o foto cu o fata intinsa pe canapea, unduita si cu mainile pe tzatze, ce sufletu meu potis a gandesti? recapitulezi notiuni de algebra, te gandesti la sensul vietii si intelepciunea strabunilor?

Asa foto, asa comentarii, pana aici nimic paradoxal.

Asta de abia urmeaza : vezi foto ce ar putea concura la
"Si noi avem femei frumoase, oftica-te Jolie. Ma rog....femei frumoase. Ma rog....femei."
si sub acest foto blogurile : si daca iarna ...si ochii....si sufletul meu....iubirea....te astept la mine.....viata nefericita...suflete singure....
Sunt in ceatza.
Pai io vad poze cu tzatze. Si cu zambete ce vor sa atraga precum ambalajele mezelurilor din super marketuri. ba kiar si preturi uneori. Si etikete si craci prin aer.
Barbatii e porci.
Toti.

3 comentarii:

sin spunea...

interesant as putea spune...

Anonim spunea...

In primul rand, salut!
Pt. marius crisu: pai cred si eu ca peste tot unde te uiti vezi numa pizde goale. Din ce cauza e asta? tot din cauza barbatilor. Unde exista cerere tre sa fie si oferta, iar barbatii sunt cei care 'comercializeaza' fel de fel de metode de distractie care te fac sa te gandesti la pizda, sex, muie etc. Femeile, saracele de ele, ofera tot pt. un gram de atentie sporit sau un gram de greutate in + la portofel. Acum nu stiu care e vinovat mai mult ca am ajuns aici.. normal ca vezi tot felu de vagaboante pe la tv, la colt de strada, in tramvai care mai de care mai sexoase. Pana si la pustoaicele de scoala generala care nau inca nici par pubian la pasarica tot vezi un decolteu generos si o atitudine de curvism. Daca nar exista majoritatea aia de barbati care sa faca laba, sa se gandeasca la futai, sa aiba fetisuri care mai de care mai bizare, poate nar mai fi nici abundenta asta de pizdapetava. Desi sunt in mare parte un misogin, nu pot sa nu constat ca marea parte din vina o are barbatu, porcu, dobitocu. Pana la urma isi vede fiecare interesu. Barbatii au fost dintotdeauna sclavii unei bucati de pizda, doar ca acum bucata aia de pizda e mai accesibila. Esti scarbit, tu, eu, celalalt.. nui deajuns si nici nai ce face in privinta asta. Eu stii ce sunt curios? cat va costa frate o muie peste 10 ani? ca la cum decurg lucrurile, nu mas mira sa fie gratis. Hai cius si aveti grija la ce va uitati :)
Te pupa tata katistai :D (acelasi fan de peste hotare si lanuri de porumb, Hngh)

Anonim spunea...

Mno moshule chestia de povestesti tu aci e veche ... problema e ca prea mult intelect prosteste ... uite la animale de ex ... se intalnesc si-o trag si merg mai departe. Nimic superficial acolo .. doar perpetuarea speciei ... eee dar noi oamenii tre sa inventam cacaturi ca dragostea, iubirea si alte chestii de cacat ca astea. Toata treaba cu futaiu e de perpetuarea speciei; sa faci de aia micii de se caca si zbiara vreo 2 ani apoi incep sa ceara bani si sa aiba pretentii. DAAAR desigur unii au vazut ca e placut sa futi si au redenumit chestia sex si am inceput toti sa facem, vrem, gandim tot timpu la SEX. SEX SEX SEX. Toata asa zisa noastra civilizatie este legata de sex. Videoclipuri, filme , reclame - tot ce inseamna Televiziune a fost umplut de femei goale, aproape goale care ne arata ce au ele mai bun de la natura. Ce pula mea ma tot ce exista pe pamantu asta tre sa fie legat de futut? Si se zice ca barbatu se gandeste de nush cate ori pe sec la sex ... pai la ce pizda masii sa te gandesti cand peste tot unde te uiti dai peste una care iti arata o bucata de pizda? Da-o in pizda masii de treaba ca s-a prostit lumea ... au ajuns barbatii sclavii unei bucate de pizda.A ajuns pizda si sexu sa fie in orice. Sunt scarbit de cacatul asta. Internetul nu mai zic nu poti face 2 pasi fara sa iti apara 3 ferestre cu femei care iti arata pizda si pentru o mica suma poti sa iti faci o laba uitandu-te la ele. Again .. un cacat ... mi-e greata. Nush ce s-a intamplat cu lumea asta dar s-a dus totu in cacat ... un cacat urat mirositor. Hai pa si bafta.