aprilie 01, 2009

Senzatianal sau senzatioral?

Cuvantul senzational este clar gresit.
Senzatii onale nu are sens.
Trebuie ca ala de l-a scos prima oara o luase anal si oral si fiind Dee Jay Gay (rima este oarecum intamplatoare) a pronuntat gresit, orificiul sau anal si oral nefiind in perfecta stare de functionare, a rezultat Senzati-o-nal.
Vom indrepta aceasta greseala si vom propune domnilor de au facutara DEX-ul :
Senzatianal avand bineinteles, ca sinonim senzatioral.

Sa va exemplific : simplul fapt ca Bruce Willis fute nu este senzatianal. De inteles oarecum, la o adica si Lord, cainele cartierului, fute si daca stau sa ma gandesc bine cred ca si Becali o face. Ok, sunt de acord ca am exagerat, insa despre Lord stiu sigur.
Revenind, daca prezentam stirea conform caruia Bruce Willis acest dragalash Save'em All, in timp ce cu mana dreapta este agatat de Nakatomi Plaza, cu mana stanga fute, dupa 3 zile nedormite, mort de beat, atunci este cu totul si cu totul altceva. Revista o va cumpara si Gigi pentru a afla ca exista oameni care nu termina inainte de a-si da pantalonasii jos, Adrian Minune pentru a afla ca lumea fute si Pepe pentru a afla si el ceva. Orice.

Lumea vrea sa vaza senzatioralitati, sa citeasca detalii, sa aiba ce vorbi colo la colt cu colegii imediat ce iese din ture, oprinde-se pentru una mica inainte de a da cu ochii de monstrul din bucatarie.
Pe scurt cumpara revista.

De aici urmarile : mission accomplished pentru proprietarul revistei, pentru redactor, pentru Adrian, Pepe si chiar pentru Brusc Uilis.

Totul trebuie sa fie uimitor, sa fie socant.
Asta este acum 90% media : circomedia.
2 in 1 la super oferta. Media si Circ.
Ca nu este adevarat, ca nu este obiectiv, cacat, astea-s detalii?
E ca si cum ai citi despre faptul ca Gina Pistol are scurgeri sau ca Nicoleta Luciu se caca.
Pula mea, te uiti la tatele alea si uiti de fluide si materii maro. Pentru asta oricum avem parlament bicameral.

Stire senzatianala : oricare.
Nu face parte din aceasta categoria...nu se vinde. Nu se vinde, ziarsitul nu ia bani sau i se pune articolul pe la mijlocul publicatiei, intr-un coltisor al paginii. Sau isi ia kickuri in ass.
In locul sau vine altul, care se pricepe sa prezinte violul unei babe de aseara ca fiind o stire senzatianala.

Luati orice stire si analizati-o : O bataie intre 2 bande rivale in Judetul Arges culmineaza intr-o baie de sange.
FANTASTIC! bande rivale, sange, rivalitati, judetul arges.
Mai lipsesc 2 indrediente de baza : SEX si Rock'n Roll baby.

In fapt? 3 dobitoci dintr-un cartier aflati intr-o comuna obscura ca nume, infatisare si locuitori, s-au certat cu alti 3 tarani dobitoci, dupa ce au beut mai multe beri decat 2 si s-a injurat pe strada.
Unul a scuipat celalat a prins, unul a dat un pumn celalalt un ochi.
Politie, tambalau, show, 2 amenzi contraventionale, o buza umflata si unuia din prea multa concentrare i-a dat sangele pe nas - facts.

Insa la televizor si in ziare apare ca un adevarat macel ce concureaza cu batalia de la Stalingrad : cumva unul dintre ei avea si cazier, altul era un "cunoscut" interlop al satului, altul mai fusese retinut de politie si 2 dintre ei aveau unghiere cu tot cu briceag.

Categoria : 2 bande rivale din bucuresti s-au batut cu topoare/sabii ninja toata noaptea, unul dintre agresori a fost retinut de politie.
In primul rand cred ca numarul de sabii ninja din romania a acaparat toata productia armurierilor din japonia pe urmatoarea mie de ani.

In al doilea rand ce dreaq numar aveau bandele rivale din moment ce doar 1 singur a fost retinut de politie. (aici se baga expresia cu "un cunoscut interlop" - cunoscut in bloc poate...)

Nu in ultimul rand, cum mortii lor de chiori s-au batut cu treburi ascutite in Bucuresti, a venit politia si totusi nici unul nu a fost ranit?
Imi si inchipui 2 tigani batandu-se ca in ciki cian cu sarituri pe stalpii de telegraf si parand la nesfarsit lovituri de sabii. N I N J A. si ei si sabiile.

Expresia asta cu sabii ningia vad ca prinde la public precum sperma pe panza canapelei : SABII NINGIA. Suna bine, a?

Pot fi sabii katana, wakizashi, , paloshuri, florete, lanci, topoare (asta e mai neaos), bate, buzdugane, sabii late, sabii medievale...insa NU.

Noi suntem fani sabii Ningia.
Suna asa...mai a naruto, mai a tara soarelui rasare, mai a SHOGUN.

Cine este de vina?
Noi. Clar.
Daca nu am cumpara astfel de cacaturi, daca nu ne-am uita la ele, daca nu le-am devora efectiv...nu s-ar publica. Vindem ce se cere.
Vreti cacat? Avem, nu-i problema.
Este maro, mirositor, ce mai...iti ia ochii.
Sau oricum, ti-i acopera.

Niciun comentariu: