septembrie 21, 2007

Interzis minorilor (1) - CS! joc de ghei.

Un joc de cacat jucat de oameni de cacat. de pusti tampiti, corditi, care nu mai invata pt ca au purces la pac-pac virtual online cu alti ghei care dau cu pumnii in tastatura si fmm si noob si "zi unde stai, bagami-as pewlal-n mata". Asta in cazul soft in care nu ajungi la "nu mai tu", "d-at-en ga-tu ma-t-ii" si noob si tine x3. si te simti de slbz pt ca si tu te joci cu ei si te bucuri si te-ntrebi daca esti la fel de cacat si te minti ca nu. Ca tu o sugi dar la tine e altceva e arta, la ei e teribilism. Adica ala trage cu awp-ul, tu tragi cu awp-ul dar tu o faci altfel plm. e ca aia cu suptu efectuat de curve. muia data prietenei e altceva, E DRAGOSTE, e sex infierbantat si senzualitate. sanki, inventie pt a da mue pe gratis, ca
d-asta zic io acum tragand o concluzie la judicioasele rahaturi exprimate mai sus de subsemnatul, cum ca CS asta este un slbz de joc. si aia care l-au scos lipsiti de elementar bun simt si orice urma de inteligenta pe pantofi si aia care-l joaca la fel. precum si aia care il practica si citesc hints, strategi si tips si vad filme si se antreneaza si dust 2 si terro win.Dar stii ce? imi bag pula-n parerea lor, ca sunt niste cacanari, niste vidanjori ieftini aia de iti discuta tie jocul. si aia de il joaca dar nu se potrivesc principiilor tale morale si sparg semintze intre 2 runde si fura portofele si asculta manele.

Date-n gatu matii, adica daca io imi ocup timpul cu pac-pac shootemup first person 3d si tu discuti de gloria urziceni si atunci de ce mortii tei esti tu mai destept ca mine. cum zicea si dobitocii aia de mult : paine si circ. si calculator trebuiau sa adauge.cu imperiul lor cu tot si cu ala de l-au omrat in senat si pe urma scriau filozofie de ii citim noi ceva mii de ani mai tarziu si ne miram ce educati si civilizati ai avansati erau ei.atunci. cu apeductele lor.
kiar ca fac o paranteza, cum o fi fost asta cu apeductele ma intreb eu doct? daca te pisai mai sus beau aia mai jos? aveai si tu o bucurie ca patricienii iti simteau gustul in pocale scumpe?
ce-i drept nush ce sentiment iti da spartul de semintze sprijinit de un chiosc cu bere la damigeana si tuica la tzap insa cand ma gandesc la ozana cea frumos curgatoare si la sistemul de boxe 15^2-1 si la sunetul awp-ului care iti misca plamanii si la razer si (sa nu uit : fiv-ar preturile ale dreaq) si la cover me i am going in ...tremur. tremur, e ca si cum ai ejacula. ma fut in meciurile voastre 2-1 in deplasare cu mm stoica (o veni de la m.m. la care ma gandesc io) ca nimic nu se compara cu un hs de la apropiere zoomless si gg. pe lung. cu switch pe deagle si inca 1 hs.
Dap, de aia zic io ca nu imi pare rau. pana acum. sau mint? mint.
ce nu inteleg io este de ce s-au sucit? de ce au trebuit sa iti murdareasca tie playground-ul si sa vina pe serverele tale, futu-le pingul ala cu lagul lor cu tot, de la isp-ul ala ce iti garanteaza pana la 4mb/h. nu e corect, tu nu te-ai dus sa le spargi lor petrecerile maneliste, nici nu aveai cum daca vroiai sa nu iti sparga ei tie capul. ei de ce au venit sa connect x.rdsnet.ro? de ce nu s-au ocupat mai departe de vandut blugi si de uitat la taraf tv? si sa ridice mainile in aier la refrenuri consacrate : suparat, suparat sunt doamne eu.... NUMAI TU? pai si noi suntem suparati in gatu matii. numai ca pe alt beat.

Si nu am somn, ca ma gandesc la lama lu ala de tocmai ii ziceam lamer si la red cross sau gree one? si la cl_speed 400 sau 700? si la 640x480 sau 800x600? si simt un fior cand controlez m4a1 ala, fmm de ak ca bine se mai aude. si transpir cand ma gandesc cum poti sa tragi asa de bine, ogc? sau bulan? skill sau wall?
si iar o iei de la cap ca poate e sensul sau pad-ul si skimbi si func si 1.3 si mouse_filter off si iar iei hs. fmmmmmmm de muist, de unde stiai ca vin pe acolo ca walk si fb si he si inca un fb si smoke si hs. fmmmm ca ti-am facut rec si demo si stai si te uiti si analizezi si spect si interpretezi gresit pt ca ai prejudecati si isi skimba nick-ul si iti vine rau ca era adminul si te gandesti ca ai avut o zi proasta si disconnect si connect si alt sv.
De fapt ce e cs? feeling? dap, nimic nu se compara.
Doar ca iti pare rau ca il joaca si cocalarii si 11 ani, imediat dupa ore si atat.
Dar atunci cand il joci uiti, in ce tara de cacat traiesti si ce oameni sunt pe strada si daca ai norocul sa ai si 2 prieteni macar pe sv cu re man, gg si psay_ fmmmm de muist /rank.
DOH!

Si imi imbunatatesc rezultate /rank /top10, si rank page cu .cfg-uri modificate si ras-modificate si heaton guide ak burst control pe pereti la nuke dinspre tero in diagonala stanga jos pt a contra efectul de recul. si tot nimic, o fi de la varsta. ma gandesc la birou, pe drum, cand vb cu nevastamea, cand cs, cand matrezesc si inainte sa ma culc. si tot ghei dau. rush, slow, x1 si fb si smoke si cover me, si spots prin pereti si mortii lui de era 2 pixeli mai incolo. ma ernerveaza admini si jucatorii si tab si scoru si rdb si rb-ul si l2-ul de stau 5 zile la o recipa si dau toti banii pe ss-uri.
Dar zum saund ma excita si sailenserul pus si scos si iar pus si q last weapon used si jump duck , toate astea nu au egal nu au comparatie si nu pot decat sa ii deplang pe dobitocii aia de nu au gustat asa ceva.

Un comentariu:

Stefan spunea...

+1. Monsterkill!!! :p uneori am aceeasi senzatie cand dau click dreapta pe un ewa si vreau sa pun pe un best A +7+8. :)